Elena Udrea a socat opinia publica in septembrie 2016, cand s-a aflat ca fostul ministru al Turismului s-a inscris la cursurile Facultatii de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Udrea a fost admisa la un masterat in teologie, decanul Vasile Stanciu declarand ca masteratul e in teologie ortodoxa, specializarea pedagogie-psihologie. Ea nu va plati nici o taxa pentr cei doi ani de studii, pentru ca a intrat pe locurile bugetate.

„În prima tranşă, ea a candidat pentru locuri cu taxă şi întrucât au rămas locuri, în sensul că mulţi candidaţi au avut un alt masterat şi, potrivit legii, trebuie să plătească pentru alte masterate, atunci noi am avut locuri bugetate şi ea neavând un alt masterat înainte a glisat spre fără taxă”, a explicat un membru in comisia de evaluare a candidatilor.

Elena Udrea se pozeaza mereu cand viziteaza manastirile
Elena Udrea se pozeaza mereu cand viziteaza manastirile Astfel, Udrea a evitat plata unei taxe anuale de 2.500 de lei, cat se percepe pentru master, adica un total de 5.000 de lei pentru cei doi ani de studii. „Este foarte important ca despre credinţă şi religie să se vorbească, chiar şi în zonele acestea, să zicem, de public, persoane care nu ar ajunge să audă un astfel de subiect în mod normal. Mă refer la tineri foarte mult, la persoane care au o activitate care nu are legătură cu biserica.
Deşi la liturghie o să vedeţi că, duminica, bisericile sunt mai pline de tineri decât de persoane în vârstă, ceea ce este un lucru bun”
, si-a justificat Udrea alegerea de a studia teologia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Udrea apare tot mai des in compania fetelor bisericesti
Udrea apare tot mai des in compania fetelor bisericesti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si