Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui au declarat ca TIR-ul incarcat cu 245 de butelii, din care 111 pline cu GPL, s-a rasturnat in afara soselei, in fata Primariei Muntenii de Sus, dupa ce soferul autotrenului, care circula de la Iasi spre municipiul Vaslui, ar fi incercat sa evite coliziunea cu un autoturism.

In urma accidentului, nicio persoana nu a fost ranita, in zona fiind trimise doua autospeciale de interventie cu apa si spuma, o ambulanta de terapie intensiva mobila si grupa operativa a ISU.

”Toate buteliile au fost indepartate de locul unde s-a rasturnat autotrenul, fiind depozitate in conditii de siguranta in curtea primariei. In aceste conditii, nu mai exista niciun risc de explozie, iar traficul nu este blocat, asa cum s-a crezut initial, imediat dupa anuntarea accidentului la numarul de urgenta 112”, a declarat, joi, pentru News.ro responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Politistii vasluieni au inceput cercetarile la fata locului pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si