Anterior, compania ungara low-cost Wizz Air a anulat cursele dus-intors pe rutele Bucuresti- Londra, Bucuresti- Paris, Bucuresti- Charleroi, Bucuresti- Stockolm, Bucuresti- Dortmund, Bucuresti- Cluj si cursele dus pe rutele Bucuresti- Madrid si Bucuresti-Roma.

Tot vineri, compania poloneza de transport aerian LOT a anulat cursele de pe ruta Bucuresti- Varsovia.

De asemenea, compania aeriana Tarom a anulat cursele Bucuresti- Oradea si Iasi- Bucuresti si zborurile dus-intors pe rutele Bucuresti-Timisoara si Bucuresti-Cluj, in timp ce Ryanair a anulat cursele de pe ruta Bucuresti -Timisoara.

Pe Aeroportul International "Henri Coanda” Bucuresti si pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel Vlaicu”, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Compania avertizeaza ca unele zboruri pot inregistra intarzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, intarzieri care punctual pot atinge sau depasi o ora, a mai precizat compania.

Informatii despre situatia zborurilor pe Aeroportul „Henri Coanda” Bucuresti pot fi gasite pe pagina web a companiei.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa isi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport.

Meteorologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judete pana vineri, la ora 23.00, iar codul galben va fi mentinut in Bucuresti si in 19 judete, pana la aceeasi ora.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si