Batrani, bolnavi si dependenti de dializa, acesti oameni nu au crezut ca vor mai vedea lumina zilei. Viscolul i-a inchis in case, dupa ce drumurile spre Poarta Alba si Medgidia au fost blocate de autoritati.

Salvarea lor au fost angajatii unei firme de paza, care s-au folosit de senilate pentru a putea ajunge la bolnavi. Rand pe rand, cu totii au ajuns in ambulantele care ii asteptau in Constanta.

Stefan Ion, director firma de paza: "Am incercat sa salvam cati oameni am putut. Am mers pana pe autostrada, de acolo undeva am luat undeva la 10 oameni, ramasi blocati intr-un microbuz si alte turisme."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

CURAJ SAU DISPERARE?

Nici pentru cei in putere ultimele 48 de ore nu au fost mai usoare. Cu soselele inchise de viscol, unii au crezut ca vor putea ajunge acasa pe jos!

"Am plecat de la serviciu spre casa, am incercat sa ajungem acasa si acum ne intoarcem inapoi. E un ger de nedescris, de ce va aventurati pe vremea asta? Pai, n-avem de ales, sunt 48 de ore de cand suntem la serviciu."

Doar cu vola in fata s-a putut circula in aceasta dupa-amiaza prin judetul Constanta. Pentru ca ninsoarea s-a mai potolit drumarii au putut croi, cat de cat, cai de acces.

Cozi uriase s-au format peste tot unde autoritatile au decis inchiderea drumurilor.

Urgia a facut si primele tragedii, dupa ce o femeie de 80 de ani a fost gasita fara suflare in propria casa, in timp ce o alta s-a prabusit pe strada, iar medicii nu au mai putut sa o resusciteze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si