”Dar asistatii social?
Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la citiva puscariasi, jandarmi, sportivi si militari pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare. In regula.
Dar oare de ce nu apeleaza Doamna Firea la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc lunar cu alimente si sume de la bugetul statului? Sau acestia sunt votantii cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjati?”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

”Dar asistatii social? Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la citiva puscariasi, jandarmi, sportivi si militari pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare. In regula.Dar oare de ce nu apeleaza Doamna Firea la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc lunar cu alimente si sume de la bugetul statului? Sau acestia sunt votantii cu sange albastru ai PSD care nu trebuie deranjati?”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si