Ei bine, doamnelor si domnilor, iata secretul deszapezirii record, Bucuresti. Nu e nevoie nici de vola, nici de lopata si nici de vreun comandament de iarna. E suficient ca domnisoara din imagine sa-si desfaca fermoarul, ca totul sa se topeasca in jurul ei.

Cu tocuri inalte in picioare, imbracata cu o haina cu o palma peste genunchi si doar in bikini si sutien pe dedesubt, tanara sfideaza gerul de afara.



Ca in Puerto Rico au stat baietii, in centrul statiunii Bran. Asezati la terasa, imbracati cu tricouri si cu ochelarai de soare la ochi, relaxati, ca-ntr-o zi de primavara tarzie, cei doi tineri au dat dovada de aroganta maxima: bauturi cu gheata, sa-i faca-n ciuda gerului cumplit.  

Iata-l si pe Mircea din Brasov. Si pentru el, iarna e mai ceva ca vara.

Imbracat doar cu bermudele de plaja, pe-o ninsoare de-abia vedeai in fata ochilor, brasoveanul si-a facut incalzirea intre nametii din centrul orasului.

-Deja 200 de flotari, Mircea. Ai ajuns la jumatate. Da. Cat timp ti-a luat? 15 minute.

Mircea nu a incurcat anotimpurile, ci vrea sa promoveze sportul in aer liber, in ciuda codurilor date de meteorologi.

Pe pagina lui de Facebook si-a provocat prietenii sa-i dea cat mai multe like-uri. Iar numarul lor l-a transformat in flotari.

Trecatorii au intrat si ei in joc.


-Intarzii la munca. Ce facem, flotari? flotari.  Super. Asa, in geaca, a mers, nu? Si cu manusile e perfect.

"Sunt- 10 grade celsius si am sa raspund si eu provocarii lui Mircea. Nu o sa fac flotari, pentru ca sigur nu ma pricep, dar o sa incerc sa fac niste genuflexiuni. Si ca sa vedeti ca sunt curajoasa, renunt si la geaca."

-Mi-au inghetat degetele, dar e ok.
Ce urmeaza acum? O baie fierbinte, cel mai probabil. Si un ceai cald.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si