Bietul animal a ramas plin de sange in strada. Revoltati, trecatorii au filmat scenele socante. Autoritatile trebuie sa ia masuri de urgenta!

Scenele sunt inregistrate pe o strada din zona cimitirului din Babadag, judetul Tulcea. Trecatorii observa un animal prabusit la pamant. Urmele de sange din zona demonstreaza ca bietul cal a fost batut cu bestialitate! Atat de rau, incat zapada s-a inrosit!

Este greu sa privesti aceste imagini! Picioarele si vocea celui care filmeaza tremura.

La mijloc este revolta si multa indignare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In momentul in care au fost inregistrate aceste imagini, bietul cal era inca in viata. Ducea o lupta agonizanta, insa fara nicio sansa.

Dupa cateva ore de chin, calul si-a dat ultima suflare. Speriati de cele intamplate, oamenii povestesc cu jumatate de gura ca astfel de scene se repeta destul de des si cer ca politistii sa rezolve aceste nedreptati!Speram sa fie deja pe urmele celor care au dat dovada de atata cruzime.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si