- E greu. E greu ca dupa sarbatori, cheltuieli, cadouri. Nu stiu ce se intampla de acum incolo. Sper sa fie bine.

-In general sunt optimist, dar ne ingrijoreaza ca pe orcine cu anumite probleme. Sunt unele, na, nu depind de tine toate.

Starea de moleseala generalizata si lipsa poftei de viata sunt doar cateva dintre simptomele "depresiei de ianuarie". De cele mai multe ori, aceasta tristete acuta ne afecteaza si activitatile de la serviciu.


Psiholog criminolog Alin Les, profesor asociat Universitatea Bucuresti: nu-ti mai vine sa te mai trezesti dimineata din pat atat de usor cum o faceai pana a veni sarbatorile. Se manifesta printr-o anumita tristete prelungita, se manifesta prin iritabilitate, se manifesta prin dorinta de a dormi mai mult, se manifesta prin dorinta de a manca mai mult.

4-5 romani din 10 sunt dispusi pe parcursul unei vieti sa cada intr-o depresie... Cea de inceput de an poata fi usor combatuta!

Alin Les, profesor asociat Universitatea Bucuresti: ajuta foarte mult sa incerci sa-ti explici pana a venit depresia de iarna, ce merge si ce nu merge in viata ta. Mai ales la final sau la inceput de an este bine sa ne facem bilantul. Ce-am facut pozitiv, ce ne-a iesit bine, ce nu ne-a iesit bine. Ce ar tebui sa facem, pe ce ar trebui sa punem ma mult accent pe viitor.
Sa iei stiloul sau pixul si sa scrii: 1, 2, 3, 4,5. Asta vreau sa fac pe 2016 sau pe 2017.

"Sportul, odihna si alimentatia bogata in vitamine si minerale va pot ajuta sa va recapatati tonusul. Specialistii va recomanda sa va stabiliti clar  planurile pentru noul an si, de ce nu, sa va programati urmatoarea vacanta"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si