De data asta Dorel a facut-o lata. L-am gasit tocmai la Satu Mare si lucreaza la o firma de salubrizare. Nimic nelalocul lui pana acum.

Cum Dorel este responsabil cu volanul unei masini de gunoi a reusit o performanta greu de egalat. A reusit sa faca accident cu un balcon...Da, da ati auzit bine. Si daca nu ne credeti priviti aceste imagini sa vedeti ce sifonat a iesit bietul balcon din confruntare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Balconul este pur si simplu smuls. Unul dintre pereti sta sa cada. Toti ne intrebam cum s-a putut intampla un astfel de accident. Nimic mai simplu: zapada este de vina.

Dorel, om cu suflet mare, a incercat sa faca loc unei alte masini in timp ce colegii sai incarcau autocamionul. Numai ca atunci cand a dat in spate a acrosat si peretele unui balcon de la etajul 1 al unui bloc de locuinte.

Acum, este bun de plata.
 


Abonează-te pe


TAGURI
Video
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: