Barbatul a disparut la inceputul lunii decembrie 2016, iar trupul lui a fost descoperit in data de 10 ianuarie, la marginea localitatii Gifhorn. Fratele barbatului e convins ca nu e vorba despre o sinucidere si a declarat ca va cere autoritatilor germane reziltatele necropsiei.

Barbatul lucra la o societate de constructii de langa Hanovra, impreuna cu alti patru consateni. Fratele barbatului sustine ca a stiut ca s-a intamplat ceva dupa ce a primit un video in care fratele lui era batut.

"Cand am sunat sa verific ce s-a intamplat, mi-au spus ca Lucian parca innebunise, ca avea un comportament ciudat. Filmul a venit insotit si de un mesaj: «Dobitocul si-a spart telefonul». A mintit pentru ca in aceeasi zi, pe la ora 15.00, Lucian a vorbit cu matusa noastra. Chiar i-a spus ca se pregatea sa vina in tara si ca va merge la farmacie sa cumpere niste medicamente pe care i le ceruse ea. Spunea ca abia asteapta sa vina in tara sa petreaca sarbatorile. Si-a intrebat prietenii ce cadouri sa le cumpere. Avea planuri. Intentiona sa investeasca intr-o crescatorie de caini de rasa, nici vorba de probleme", a povestit Adrian Musat pentru adevarul.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fratele lui Lucian a mai povestit ca barbatul a disparut dintr-un spital din Germania, unde fusese internat dupa ce fusese implicat intr-o altercatie. Totodata, un alt lucru ciudat, spune acesta, e ca prietenii au adus in tara bagajul victimei.

Barbatul ehotarat sa depune o plangere la Politia Romana pentru a face lumina in acest caz.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si