Micuta a venit pe lume pe campul de langa adapostul pentru oamenii strazii, pe o saltea, in toiul noptii, la minus sapte grade Celsius. Politistii locali care supravegheau locul nu stiau ca tanara de 32 de ani este insarcinata. Abia cand au apucat-o chinurile facerii, agentul Carmen si-a dat seama ca urmeaza sa asiste la nasterea unui copil.

"Am constatat ca are cordonul ombilical in jurul gatului.

Prima reactie a fost cum sa-l desfac cat mai repede pentru a putea copilasul sa respire si sa scoata un sunet, ceea ce s-a si intamplat.", a spus cea care a ajutat la nastere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetita cantareste 2.320 de grame si acum este la incubator. "I s-au acordat ingrijirile necesare, nu a pus probleme din punct de vedere obstetrical. Am inteles de la colegii pediatri si bebelusul este in stare stabila.", a declarat dr. Florica Aljobory, Maternitatea Odobescu Timisoara.

Atat moasa de ocazie, cat si medicul de pe Ambulanta se numesc Carmen, asa ca mama a fost intrebata daca ar vrea ca si pe micuta ei sa o cheme la fel, iar mamica a acceptat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si