Unul dintre secretele lui Florin Ioradche este ca sotia lui, fosta judecatoare Magdalena Iordache, a preferat sa se pensioneze decat sa judece un caz celebru orchestrat de DNA. Dupa 25 de ani de munca, plecata si plecata de la Judecatoria Caracal, Magdalena Iordache ajusese la Inalta Curte de Casatie si Justitie cand – ghinionul ei – i-a fost repartizat dosarul de coruptie al Alinei Bica. La vremea respectiva, finalul anului 2014, sotul ei era deputat PSD de Olt.

Alina Bica, fosta sefa DIICOT
Alina Bica, fosta sefa DIICOT

Magdalena Iordache a facut tot ce-a putut sa scape de acest dosar, facand patru cereri de recuzare, toate respinse. Ca sa fie sigura, judecatoarea si-a inaintat si cererea de pesnionare catre CSM. In cele din urma, decretul de pesnionare a fost semnat chiar de presedintele Klaus Iohannis, la finalul lui ianuarie 2015. Magdalena Iordache avea doar 47 de ani in acel moment. Conform presei locale, cererea de pesnionare a fost depusa la exact trei zile dupa ce i-a fost repartizat dosarul Alinei Bica. De-a lungul timpului, Magdalena Iordache a facut parte din completul care l-a achitat pe Adrian Nastase in dosarul „Matusii Tamara”, insa s-a recuzat in „Trifeul Calitatii”. In trecut s-a scris ca Adrian Nastase este un apropiat al actualului Ministru al Justitiei. Anul trecut, Florin Iordache a fost convocat de doua ori la DNA, unde a dat declaratii in calitate de martor in doua dosare de coruptie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Florin Iordache este initiatorul ordonantei de urgenta care propune gratierea condamnatilor cu pedepse mai mici de 5 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si