Potrivit medicilor de la Spitalul Municipal din Timisoara, Fatid Jamil, nepotul omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, este supus unei interventii chirurgicale, scrie news.ro.

Medicii spun ca un glont l-a nimerit in degetul inelar de la mana stanga.

De asemenea, politistii afirma ca Fatid Jamil locuieste intr-un apartament din Timisoara, unde in anul 1994 a avut loc o crima, un sirian fiind ucis cu o sabie.

Anchetatorii au stabilit atunci ca autorul crimei este Maker Iskandarani, unul dintre fratii lui Zaher Iskandarani, care a disparut din tara imediat dupa comiterea crimei.

Potrivit politistilor, agresiunea a avut loc pe Calea Torotanlului din municipiul Timisoara, dupa ce nepotul lui Iskandarani, in varsta de aproximativ 40 de ani, Fatid Jamil, a iesit de la o sala de sport.

Persoane necunoscute au tras mai multe focuri de arma asupra barbatului care a fost ranit la un brat.

Barbatul a reusit sa se adaposteasca intr-o benzinarie de unde a sunat la 112, la fata locului ajungand mai multe echipaje de politisti.

Politistii au inceput cercetarile la fata locului, urmand sa stabileasca daca a fost vorba despre o reglare de conturi sau o tentativa de asasinat.

Pe portiera masinii politistii au descoperit mai multe urme de gloante.

In prezent, politistii incearca sa-i identifice pe agresorii barbatului.


Zaher Iskandarani a fost condamnat in anul 2014 la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul de contrabanda cu tigari in care a fost judecat pentru ca a prejudiciat statul cu aproximativ doua milioane de lei.

Iskandarani, care a avut mai multe afaceri in zona Banatului, a fugit din tara, fiind dat in urmarire internationala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si