György Vigh, profesor de educatie fizica, calatorea impreuna cu sotia lui, Erica, si cu cei doi copii, Balázs si Laura, cand autobuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier, langa Verona.

In autobuz erau mai multi elevi ungari, profesori si parinti care se intorceau la Budapesta, dupa o excursie la ski in Alpii Francezi. Autobuzul a a lovit puternic pilonul unui pod şi a luat foc.

16 persoane, cei mai multi elevi, au murit, iar alte 40 de persoane au fost ranite.

György, impreuna cu sotia lui, au salvat vietile a zeci de copii, care au rams imobilizati intre fiare, imediat dupa accident, insa nu si-au putut salva copiii din autobuz, relateaza ziarul Corriere della Serra, citat de euronews.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Erika isi aminteste cum fiica ei statea langa iubitul ei in momentul impactului. Spune ca a incercat, insa focul s-a extins mult prea repede si nu a mai reusit sa isi salveze copila.

Cei doi parinti sunt tratati si ei la un spital din Verona.

Cauza accidentului nu a fost inca stabilita.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si