Dupa moartea lui Sergiu Nicolaescu, din ianuarie 2013, sotia acestuia, Dana, a mostenit cea mai mare parte din averea celebrului regizor, restul ajungand la sora acestuia, Iolanda. Conform ultimei declaratii de avere a regizorului, depusa in calitate de senator, Nicolaescu detinea doua terenuri, doua apartamente si o casa de vacanta la Limanu, in timp ce in conturi avea peste 300.000 de euro.

Regizorul avea si o firma, care activa in domeniul productiei cinematografice, in care o cooptase ca actionar si pe Dana, cu cativa ani inainte de decesul sau.
Compania a fost un balast financiar pentru vaduva lui Nicolaescu, datele de la Registrul Comerului aratand ca, in 2013 si 2014, societatea comerciala a provocat o pierdere totala de aproximativ 15.000 de euro.
Lucrurile s-au schimbat spectaculos in anul 2015, cand firma a inregistrat un profit de 135.800 de euro, ceea ce inseamna un castig lunar de 11.300 de euro pentru Dana Nicolaescu. Este posibil ca profitul sa fi crescut datorita drepturilor de autor pe care Dana le incaseaza in calitate de mostenitoare a regizorului, ea fiind implicata intr-o alta afacere, o gradinita privata care i-a adus castiguri minime in ultima perioada.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si