Miliardarii excentrici au acum un nou motiv de bucurie: aceasta vila superba din Bel Air, Los Angeles, al carui pret de vanzare a fost stabilit la: 250 de milioane de dolari!!

Considerata cea mai scumpa proprietate din Statele Unite, casutza are o suprafata de peste 3.500 mp, numara patru nivele si... pregatiti-va pentru o enumerare luuunga:
12 dormitoare, 21 de toalete, trei bucatarii, cinci baruri, doua lifturi, un studio de masaj/wellness Spa, un centru de fitness si un cinema cu 40 de locuri cu sunet Dolby, decorat a la James Bond.



Nu va lasati ametiti  de interior, caci... mai avem ceva sa va spunem! Ca dotari exterioare, vila dispune de  trei piscina uriase, un bar si un mic catamaran. La nevoie, din piscina iese si un ecran urias, iar toata zona devine cinematograf in aer liber.

Nu lipsesc operele de arta, iar cea mai inedita instalatie este un perete plin cu bomboane colorate, ce a costat nu mai putin 200.000 de dolari.

Vila vine la pachet si cu un elicopter din serialul anilor '80 "Airwolf", iar, in garaj, iubitorii de cai putere vor fi in extaz.

Nu mai putin de 20 de bijuterii asteapta sa fie turate. Masini de epoca, masini de mare viteza si motociclete uimitoare isi asteapta noul proprietar. Ce spuneti? Va place?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si