Cei doi, barbatul si femeia, intra in magazin si cer un pachet de tigari. Hotul pune pe tejghea o bancnota de 500 de lei si astepta restul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Urmeaza o scena in care individul ii poate da lectii celebrului iluzionist David Copperfield.

Ca sa prinzi din zbor cum actioneaza iti trebuie ochi de vultur. Imediat ce se vede cu teancul de bancnote in fata, barbatul se razgandeste brusc: nu mai vrea tigarile, ci cei 500 de lei, inapoi. Abia acum urmeaza scamatoria. Ia o parte bani si se preface ca-i numara in fata angajatei. Ii pune peste pe ceilalti, dar fiti atenti ce face aici.

Cu miscari ametitoare, ia gramada in care se afla bancnota de 100 de lei. Atentie, sub ea sunt alte cateva de 50 de lei.

Pune ceilalti bani deasupra, palmeaza toti banii aflati sub suta, iar apoi ii baga in buzunar.

Abia dupa o jumatate de ora, vanzatoarea a realizat ca astfel i-au fost suflati 200 de lei.
Patronul a facut plangere la politie si spera ca cei doi sa fie identificati dupa imaginile surprinse pe camerele de supraveghere. Acelasi lucru il spera si un patron din Timisoara.

In acest magazin, hotul isi isi ascunde chipul sub o sapca. Profita de faptul ca angajatul magazinului se ocupa de un client si, din doua miscari, reuseste sa fure un laptop.

Intr-o prima faza, ia o cutie care se afla in fata laptopului si o asaza cu grija mai jos.
Mai sta putin, isi scoate portofelul din buzunar si il cerceteaza cu atentie, ca si cum s-ar fi uitat sa vada daca are destui bani pentru o asemenea achizitie. Apoi ia laptopul  de pe raft (min. 01.03- 01.07) si iese linistit. Fara sa achite, evident. Patronul magazinului a postat imaginile pe internet in speranta ca cineva va reusi sa-l identifice pe hot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si