Si-a dorit de cand se stie sa fie musculos! A mers chiar si la sala de fitness, dar cum patratelele intarziau s-apara, Ionut le-a cautat secretul pe internet!

Asa a descoperit galateanul nostru ca intre el si faimosul Arnold Schwarzenegger... singura diferenta o fac muschii!

Ionut Catalin Constandache: Si Arnold la inceputul carierei sale a avut o situatie putin mai precara. Pana la 14 ani nu a avut nici macar frigider.

Nu sunt in aceeasi situatie si s-a antrenat cu ce si cum a putut pana a plecat in America si a fost angajat la o sala de sport acolo.

Cum peste Ocean nu poate ajunge, Arnold a decis sa-si amenajeze in curte o sala de forta: in loc de gantere, banda de alergare si extensoare, are o caruta care face cate toate la un loc!

-Acum pentru piept. Vom face fluturari la cablu, cum sunt la sala, numai ca noi le facem la caruta. Deci astea sunt fluturari la caruta. Tarusul l-am pus aici pentru pune piciorul, sa pot executa corect, sa nu ma traga nici in spate, nici in fata! san u ma traga in spate. Ambele funii trebuie sa fie egale pentru a lucra ambii muschi la fel. Spatele drept.

Zilele au trecut si Ionut a devenit un pachet de muschi! Nu degeaba in sat i se spune armasarul!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Tragi la caruta mai bine decat calul.

Cal ai? Da, dar se odihneste.

Iapa Miorica n-a mai vazut hamurile, de cand stapanul ei se antreneaza la caruta!

-Ea mananca si doarme de cand face eu asta. Se citeste pe chipul ei bucuria. Nu mai munceste? Fac eu asta in locul ei.

Dupa cateva ore de antrenament, Ionut face un dus cu zapada din fata casei si isi pregateste masa. Desi mama ii gateste toata bunatatile, Ionut stie una si buna: paste, piept de pui la gratar si 5 kg de branza pe saptamana!

Petrica Constandache- mama lui Ionut: Ii zic: mama cresc porc si nu mananci o bucatica? Nu am voie. Nu mananca toba, leber? Nu.  Am o vecina care vinde branza, cate 5 kg pe saptamana. Are cantarul, la suta de grame.

Toti prietenii se uita cu mandrie la Ionut. Mai mult, si fratele lui, cu 5 ani mai mic s-a apucat de sport, iar cel mai bun prieten al baietilor vrea si el sa se antreneze la caruta.

Traian- prieten -  Are o ambitie de fier. Imi place. Chiar il admir foarte mult. Cand il vad ca face la caruta exercitii ma motivez si parca am mai multa energie cand ma apuc de sport.

Ionut isi doreste sa devina antrenor de fitness pe internet. Vrea sa-si faca o pagina si sa dea lectii in direct despre dieta si exercitii fizice.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si