Pana in panzele albe isi duc contrabandistii afacerea la negru! Nu gunoaie ascund in sacii menajeri, ci... cartuse!

Clientii de ocazie nu simteau la pipait nicio diferenta!  Abia acasa realizau ca bisnitarii din piata le-au vandut pe post de tigari... cuie infipte in polistiren.

Iar suprizele nu se opresc aici... In masina ticsita de cartuse pe care fumatorii urmau sa dea bani frumosi, politistii descopera si o maceta cum numai in panopliile colectionarilor mai descoperi!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Indivizii au fost dusi la sediul Politiei locale, unde au fost interogati. Toti sunt clienti vechi de-ai oamenilor legii!

-Antecedente penale aveti? Da. Batai, loviri. Altceva? Viol. Atat.

-Ce a fost gasit asupra dumneavoastra la controlul corporal? Telefon... Si? Briceag. Briceagul pentru ce il aveati asupra dumneavoastra?  Ca sa verific cartofii daca sunt inghetati... Stiti ca e interzis portul obiectelor contondente in zone aglomerate? Da. Si de ce-l purtati? Ca e mai mic de 2 degete.

Toti sarlatanii au fost dati pe mana politistilor de la Politia Nationala.

cel mai probabil, se vor alege cu dosare penale pentru inselaciune si contrabanda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si