Incendiu la un mall din Bucuresti. Un barbat are arsuri grave pe fata
Un incendiu s-a produs in noaptea de joi spre vineri la un mall din Bucuresti, anunta reprezentantii ISU Bucuresti.
UPDATE  Potrivit ISU Bucuresti, au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier si au fost afectati circa 20 mp dintr-o camera tehnica de la intrarea in parcare, nivel—1, unde se afla barbatul.
UPDATE Barbatul, in varsta de aproximativ 55 de ani, a suferit arsuri la nivelul fetei, a fost expus la fum, fiind transportat in stare de inconstienta la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Alte trei persoane au fost asistate de SMURD, insa nu au prezentat probleme majore.
UPDATE Focul a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in mall-ul Sun Plaza din cartierul Berceni. Potrivit primelor informatii incendiul a pornit dupa ce o masina a luat foc in parcarea subterana a centrului comercial, iar flacarile s-ar fi extins la o incapere aflata langa parcare si care tine de depozitul mall-ului. De asemenea, focul a afectat un panou de electricitate. Trei persoane au fost transportate la spital, una ranita grav.
„A izbucnit un incendiu, au ars niste cabluri electrice si a fost o persoana expusa”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Ovidiu-Catalin Chirca.
Acesta este al treilea incident grav care are loc saptamana aceasta intr-un mall. Pe 24 ianuarie, o femeie in varsta de 35 de ani din Bucuresti a murit intr-un mall din cartierul Drumul Taberei.
Cercetarile facute la fata locului au scos la iveala faptul ca, victimei i s-a facut rau si a cazut de la inaltime, pe holul format in dreptul scarilor rulante.
La numai o zi, pe 25 ianuarie, o tragedie asemanatoare a avut loc intr-un mall din Ploiesti. Directorul Policlinicii din cadrul Spitalului CFR Buzau, medicul internist Emilian Doniga, a murit marti dupa-amiaza, intr-un mall din Ploiesti, in urma unei afectiuni cardiace.
Foarte multe mall-uri nu indeplinesc conditiile de securitate la incendiu
Tragediile vin la doar o saptamana dupa o dezvaluire soc a unui oficial din fostul Guvern. seful Corpului de Control al Prim-ministrului Dacian Ciolos, Valentin Mircea, a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca un raport al institutiei din 2016, care nu a fost dat publicitatii, pentru a nu alarma, arata ca ”foarte multe mall-uri si supermarket-uri nu indeplinesc conditiile de securitate la incendiu!”.
”Un raport al Corpului de Control al Prim Ministrului din 2016, care nu a fost dat publicitatii, pentru a nu alarma, dar care a fost transmis autoritatilor competente, pentru a lua masuri, arata un tablou ingrijorator: foarte multe spatii comerciale din Bucuresti, inclusiv mall-uri si supermarket-uri, nu indeplinesc conditiile de securitate la incendiu. Masurile nu au fost luate iar dezastrele continua. Pana cand???”, a scris Valentin Mircea.
Afirmatiile fostului oficial vin in urma incendiului din clubul Bamboo, de sambata dimineata, in urma caruia 44 de persoane au fost ranite, iar una este in continuare internata.

UPDATE  Potrivit ISU Bucuresti, au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier si au fost afectati circa 20 mp dintr-o camera tehnica de la intrarea in parcare, nivel—1, unde se afla barbatul.

UPDATE Barbatul, in varsta de aproximativ 55 de ani, a suferit arsuri la nivelul fetei, a fost expus la fum, fiind transportat in stare de inconstienta la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.

Alte trei persoane au fost asistate de SMURD, insa nu au prezentat probleme majore.UPDATE Focul a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in mall-ul Sun Plaza din cartierul Berceni.

Potrivit primelor informatii incendiul a pornit dupa ce o masina a luat foc in parcarea subterana a centrului comercial, iar flacarile s-ar fi extins la o incapere aflata langa parcare si care tine de depozitul mall-ului. De asemenea, focul a afectat un panou de electricitate. Trei persoane au fost transportate la spital, una ranita grav.

„A izbucnit un incendiu, au ars niste cabluri electrice si a fost o persoana expusa”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Ovidiu-Catalin Chirca.Acesta este al treilea incident grav care are loc saptamana aceasta intr-un mall. Pe 24 ianuarie, o femeie in varsta de 35 de ani din Bucuresti a murit intr-un mall din cartierul Drumul Taberei. Cercetarile facute la fata locului au scos la iveala faptul ca, victimei i s-a facut rau si a cazut de la inaltime, pe holul format in dreptul scarilor rulante.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La numai o zi, pe 25 ianuarie, o tragedie asemanatoare a avut loc intr-un mall din Ploiesti. Directorul Policlinicii din cadrul Spitalului CFR Buzau, medicul internist Emilian Doniga, a murit marti dupa-amiaza, intr-un mall din Ploiesti, in urma unei afectiuni cardiace.

Foarte multe mall-uri nu indeplinesc conditiile de securitate la incendiuTragediile vin la doar o saptamana dupa o dezvaluire soc a unui oficial din fostul Guvern. seful Corpului de Control al Prim-ministrului Dacian Ciolos, Valentin Mircea, a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca un raport al institutiei din 2016, care nu a fost dat publicitatii, pentru a nu alarma, arata ca ”foarte multe mall-uri si supermarket-uri nu indeplinesc conditiile de securitate la incendiu!”.

”Un raport al Corpului de Control al Prim Ministrului din 2016, care nu a fost dat publicitatii, pentru a nu alarma, dar care a fost transmis autoritatilor competente, pentru a lua masuri, arata un tablou ingrijorator: foarte multe spatii comerciale din Bucuresti, inclusiv mall-uri si supermarket-uri, nu indeplinesc conditiile de securitate la incendiu.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Masurile nu au fost luate iar dezastrele continua. Pana cand???”, a scris Valentin Mircea.Afirmatiile fostului oficial vin in urma incendiului din clubul Bamboo, de sambata dimineata, in urma caruia 44 de persoane au fost ranite, iar una este in continuare internata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si