Curtea bisericii Domnita Balasa a semanat astazi cu un obiectiv militar. Pe un frig patrunzator, zeci de garzi de corp au pazit strasnic fiecare intrare sau iesire a lacasului de cult. O floare, o lumanare sau o coroana au parut sa fie tichetul pentru a ajunge la capataiul multimilionarului Dan Adamescu.

Daca unii au venit la bordul unor limuzine de lux, altii au ales simplitatea.

Dar, toti spun ca i-a unit respectul pentru omul de afaceri Dan Adamescu.

Aproape de orele 14 sicriul in care a fost depus trupul milionarului a fost scos din biserica. Tot bodyguarzii au fost cei care l-au purtat pe umeri, in timp ce fosta sotie si sora aproape ca nici nu si-au dezlipit privirile de la acesta. La fel ca si mama naturala a lui Alexander, singurul fiu al afaceristului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Aplauzele au fost urmate de o rugaciune scurta, iar apoi cortegiul funerar s-a pus in miscare.

Dar nu fara probleme, pentru ca soferul dricului a avut nevoie de mai multe manevre pentru a putea iesi din curtea bisericii.

Printre cuvinte de lauda si elogii, Dan Adamescu a fost ingropat in cavoul familiei, din cimitirul evanghelic. Departe de ochii presei, asa cum a preferat sa-si traiasca si viata.

Dan Adamescu lasa in urma un adevarat imperiu si o avere estimata la 700 de milioane de euro. Dar si o lupta pentru bani, ce se va da in instanta, intre fiul sau, Alexander, si fosta sotie. Primul termen este stabilit pentru 8 martie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si