La ora transmiterii acestei stiri, peste 150 de persoane protesteaza in centrul municipiului Sibiu. Oamenii s-au strans in Piata Mare, in fata Primariei, locul traditional de adunare la toate protestele.

Nu au pancarte, dar poarta steaguri tricolore si scandeaza "Hotii”, "Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta” si cer alegeri anticipate.

Oamenii s-au mobilizat pe retelele de socializare, unde si-au exprimat revolta fata de adoptarea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codurilor Penale, dar si fata de modalitatea in care Guvernul a facut acest lucru.

In continuare, din toate colturile pietei centrale din Sibiu continua sa se stranga protestatari.

CLUJ-NAPOCA

Si la Cluj-Napoca aproximativ 150 de persoane s-au adunat, in jurul orei 23.00, in Piata Unirii, din municipiu, scandand lozinci impotriva Guvernulu,i precum: "Nu vrem sa fim o natie de sclavi", "Rusine sa va fie" si de asemenea au scandat numele ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Protestatarii au cantat si o strofa din Imnul de stat.

La ora transmiterii acestei stiri, protestatarii clujeni sunt in continuare in Piata Unirii si scandeaza lozinci antiguvernamentale.

Guvernul a adoptat, marti seara, proiectul de lege privind gratierea unor pedepse, a anuntat, la finalul sedintei Cabinetului, ministrul Justitiei, Florin Iordache.

In acelasi timp, Guvernul a adoptat prin Ordonanta de Urgenta, modificarea codurilor penale.

TIMISOARA

Timisorenii s-au adunat, incepand cu ora 23.00, in Piata Victoriei din centrul orasului, ei avand pancarte cu mesaje precum: ”Nu gratierii”, ”Grindene cu trupa ta, faci de ras Timisoara”, ”Jos Guvernul” sau ”Legea-i lege pentru toti, nu-i facuta pentru hoti”.

De asemenea, oamenii striga ”Anticipate”, ”Grindeanu tradatorul”, ”Hotii”, ”Noi nu suntem mineri”, ”Iesiti din casa, daca va pasa si ”PSD, ciuma rosie”.

Pe treptele de la intrarea in cladirea Operei mai multe persoane afiseaza un banner de aproximativ doi metri pe care scrie ”Huo”.

In zona se afla mai multe echipaje de politisti si jandarmi.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si