In ciuda incidentului de acum doua zile, la care au participat ultrasi din galeriile echipelor Rapid si Dinamo, iar protestele au degenerat.

Emotii la protestul de aseara. Protestatarii i-au cantat "la multi ani" unui jandarm. Fotografii cu copii imbratisand jandarmi au incalzit inimile tuturor
Protestele din Bucuresti si din restul tarii au inceput la scurt timp dupa ce premierul Sorin Grindeanu si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, au anuntat ca cele doua proiecte care au starnit furia oamenilor nu vor fi retrase.
De data aceasta au fost 80.000 de protestatari in fata Guvernului. Oamenii au stat in strada pana dupa miezul noptii, iar protestul a fost unul pasnic.
Oameni de toate varstele s-au adunat in Piata Victoriei si pentru cateva ore au blocat zona.
„Este o ordonanta abuziva, luata miseleste, ca hotii in miez de noapte, una care exclusiv ii favorizeaza pe coruptii si penalii din Romania.”
„Sunt revoltat ca aceste modificari a unor legislatii se fac in mod urat, ascuns in loc sa fie obiectul unei dezbateri publice.”
„Noi suntem aici pentru abrogarea acestei ordonante de urgenta, dupa care demisia lui Iordache asa zis ministru.”
Fata de seara precedenta, protestul a fost unul pasnic. Mai mult, manifestantii si jandarmii si-au impartit flori.
„Nu vreau sa-mi cresc copiii intr-o tara condusa de Dragnea care ne aminteste mereu de Iliescu si de mineriade”, a spus un protestatar.
sefului dispozitivului de jandarmi, a carui aniversare a fost ieri, a fost sarbatorit chiar in Piata Victoriei, de catre manifestanti.
Manifestarea din fata Guvernului s-a incheiat dupa miezul noptii.

De data aceasta au fost 80.000 de protestatari in fata Guvernului, iar protestul a fost unul pasnic. Mai mult, oamenii au dat flori jandarmilor, ca semn de multumire pentru ca ii protejeaza.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Nu vreau sa-mi cresc copiii intr-o tara condusa de Dragnea care ne aminteste mereu de Iliescu si de mineriade”, a spus un protestatar.

Sefului dispozitivului de jandarmi, a carui aniversare a fost ieri, a fost sarbatorit chiar in Piata Victoriei, de catre manifestanti.
Manifestarea din fata Guvernului s-a incheiat dupa miezul noptii.

stirea zilei
stirea zilei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si