Liviu Dragnea a destinut Hanul Diligentei timp de 20 de ani
Liviu Dragnea a destinut Hanul Diligentei timp de 20 de ani “Hanul Diligentei”, mandria orasului Turnu Magurele, a fost timp de aproape 20 de ani in proprietatea lui Liviu Dragnea, actualul lider PSD. Politicianul a vandut localul in 2009, unui apropiat al sau, insa oamenii de prin partea locului il stiu tot pe Dragnea de patron. Oricum, localul spectaculos altadata, a fost lasat intr-o stare de degradare accentuata, cel putin in acest moment.
Ambitiile legate de aceasta locatie sunt mari, pentru ca actionarii vor sa demoleze cladirea cu accente istorice si s-o transforme intr-un hotel de 5 stele cu restaurant.
Asa arata azi Hanul Diligentei
Asa arata azi Hanul Diligentei

“Hanul Diligentei” a fost prima mare afacere a lui Liviu Dragnea, dupa anii ’90, iar castigurile sale la acea vreme au fostg de-a dreptul fabuloase. O spune chiar el.

“Am fost primul din sudul Romaniei care s-a inscris intr-o asociatie cu scop lucrativ, asa se numeau atunci. Am infiintat, imtrepuna cu un prieten, un restaurant, intr-o comuna. I-aud pe multi vorbind de comunism si de mentalitati. Nu vreti sa stiti ca pateam noi, cei cativa nebuni care s-au aruncat imediat cand s-au deschis portile la privatizare. Mergeam la depozitele ICRA, trebuia sa cumparam marfa, si se uitau la noi ca la teroristi.

Cu chiu cu vai am reusit sa gasim oameni care ne-au inteles si care ne-au ajutat. Atunci am facut primii bani. Prima zi de vanzare a fost o zi pe care n-o s-o uit niciodata. Atunci am avut incasari de 6.675 lei. Am avut cel mai mare restaurant din Turnu Magurele, un han – Hanul Diligentei, trei magazine, doua centre en-gros si inca doua mici restaurante. Am avut, la un moment dat, 800 de angajati.
Cred ca aveam atunci cam 30 de ani”
, a povestit Liviu Dragnea la Adevarul Live.
Asa va arata hanul dupa ce va fi reconstruit
Asa va arata hanul dupa ce va fi reconstruit

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Timp de multi ani, la Hanul Diligentei se dadeau cele mai mari petreceri din judet. Beneficiind de o locatie extrem de discreta, aici veneau sa se distreze oaspeti cu rang inalt din toata tara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si