„Cat tupeu, cata minciuna pana in ultimul ceas. Nu ai incredere in ei. Cum sa lasi lupul paznic la oi ca rupe din oaie iar.Dom'le o abrog, da o prorog, da o subroc, vrajeli de-astea, ce-i asta?", este de parere Gigi Becali.

Diseara Gigi Becali are planuri mari si nu doar pentru viitorul lui ci pentru intreaga tara. Ne-a spus raspicat ca va fi si el prezent in fata Guvernului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aseara imnul a rasunat in intreaga tara! Peste 100.000 de mii de oameni s-au unit intr-un glas si in piata victoriei, chiar la cativa metri de resedinta milionarului!. Nici nu a fost nevoie sa iasa din casa pentru a asculta ce intoneaza multimea.

Cum se vede situatia nationala prin ochii latifundiarului din Pipera? Noi va spunem doar atat! Dupa spusele sale, osunt in pericol! Iar eveident,el nu poate fi indiferentl asta!

„Parerea mea e ca acum noi am prins lupul la oi, nu putem sa lasam lupul la oi, ei trebuie sa faca ceva pentru ca daca de exemplu Grindeanu spunea dom-le am gresit, el nu a spus asta. El a spus ca sa vezi, ca Curtea Constitutionala, trebuie sa punem in concordanta hotararile, pai da noi nu suntem prosti, noi stim. Curtea Constitutionala a spus sa se reformuleze definitia, adica in loc de rea credinta sa puna legea se incalca punct”, a declarat latifundiarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si