Potrivit Regulamentului, fiecare grup parlamentar are 10 secunde pentru fiecare senator si deputat in cadrul discursurilor de la dezbaterea motiunii de cenzura. PMP avea patru minute, astfel, dar Traian Basescu a cerut mai mult timp, pentru ca dorea sa citeze din documente.

" Doamnelor si domnilor senatori si deputati, pentru cei care eventual nu ma cunosc, sunt un om care a fost ministru in cinci guverne, a castigat de doua ori Primaria Capitalei si v-a fost vreo zece ani presedinte.

Al tuturor.(...) Cu scuzele de rigoare, o sa citez foarte mult. Daca domnul presedinte (Liviu Dragnea- n.r.) vrea sa-mi lase ceva mai mult timp, decat cele patru minute", a spus Basescu, zambind catre Liviu Dragnea.

Seful PSD i-a raspuns imediat:" Domnu' presedinte, uitati-va acolo, PSD mai are 17:59 minute".

"Va multumesc! Deci mi le acorda toate?", a replicat si Basescu razand, liderul PSD afirmand ca nu le da "chiar pe toate".

La finalul unui discurs de peste 10 minute, Traian Basescu s-a adresat plenului si prezidiului. "Va multumesc pentru rabdare. Domnule ayatollah, va multumesc pentru timp!", i-a spus el lui Dragnea, facand referire la o mai veche afirmatie, tot a sa, in care l-a numit pe seful PSD "ayatollahul" din Kiseleff.

Presedintele Camerei Deputatilor a izbucnit in ras si a strigat dupa Basescu: "Dom' presedinte, dom' presedinte! Numai in Romania se poate intampla sa te injure unul pe timpul tau".


Liderul PMP a revenit la microfon pentru a-i mai da o replica lui Dragnea:" Da, si numai in Romania un ayatollah poate sa fie ortodox".

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a intervenit si el in discutie: "Eu i-am spus lui Dragnea sa nu va dea timp din timpul lor, pentru ca o sa ajungeti sa-i luati la intrebari pe banii lor, da?".

Sursa: News.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si