"Asa este procedura, noi trebuie sa dam curs fiecarei reclamatii. Daca nu dam curs reclamatiei, intram la abuz in serviciu. Am vorbit destul in ultimele zile despre abuz in serviciu. Sper sa vina. Daca vine, nu va plati nicio amenda, nimic. Cetateanul a reclamat ca este deranjat de acele lumini care ii afectau sederea in apartament", a declarat Tudorache, joi, la Comandamentul de iarna convocat la Primaria Capitalei.

Politia Locala a Sectorului 1 l-a chemat la sectie, pentru declaratii, pe proprietarul apartamentului din care ar fi fost proiectate mesaje laser pe cladirile din zona Pietei Victoriei, inclusiv pe turnul

BRD, in timpul protestelor din ultima saptamana, reprezentanti ai institutiei declarand, miercuri, pentru News.ro, ca aceasta invitatie vine ca urmare a unei plangeri facute de un locuitor din zona.
Proprietarul apartamentului din care s-ar fi proiectat mesaje luminoase pe turnul BRD in timpul protestelor din Piata Victoriei a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, o poza cu invitatia lasata de agentii de politie la usa, scrisa pe numele "Proprietarului", in care i se cerea sa se prezinte la sectia de politie.

Mesajele video de pe blocurile din Piata Victoriei in timpul protestelor de strada au fost proiectate de mai multi tineri. ”Noaptea ca hotii”, ”#demisia”, ”#rezist”, ”Batman is here”, ”RO MaNIA”, ”OUG 13/2017 The File is Corrupted”, ”Anulati”, ”Co-Lectiv”, ”Existam Rezistam”, ”#Vavedem” sunt cateva dintre mesajele care au rulat pe fatadele blocurilor din piata Guvernului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O parte dintre ele au fost proiectate de firma Aural Eye, care, de altfel, a scris pe Facebook, miercuri, ca nu a primit inca amenda. ”Noi suntem bine, nu am primit nici o amenda, multumim pentru grija purtata.

Asta pentru ca nu am incalcat legea. In afara de noi au fost mai multi oameni care au adus lasere in Piata. Unul dintre ei a primit o citatie de la Politia Locala. Nu este vorba de Politia Nationala sau Jandarmerie, ci de Politia Primariei Sectorului 1. Motivul invocat este ca unul dintre vecini ar fi fost deranjat de reflexia laserului din cladirea BRD la el in casa. Remember #Securitate?”, au transmis sustinatorilor Aural Eye pe Facebook.

Proiectiile au fost realizate cu ajutorul unui proiector video de peste 6.000 de lumeni, un calculator cu player video sau soft de visuals (filmele sunt .mp4) si un generator (in functie de cat consuma proiectorul+ calculatorul).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si