Becali a declarat, vineri, ca el a dorit transferul fundasului dreapta Marian Pleasca, fost la Pandurii Targu Jiu. "Am trecut si peste antrenor si peste manager, peste toata lumea. Ei nu prea-l voiau. Dar eu cand vreau ceva fac si gata. La mine nu hotaraste decat stapanul", a spus Becali.

Intrebat despre declaratiile patronului, Reghecampf a raspuns: "Este o intrebare pe care o puneti cu rautate. Daca jucatorul respectiv a ajuns la Steaua, fiti siguri ca a ajuns si cu parerea noastra."

Tehnicianul a admis ca venirea lui Pleasca va duce la mutarea lui Mihai Balasa in centrul defensivei, asa cum a cerut Becali: "O sa vorbim de Pleasca de saptamana viitoare. Azi a facut vizita medicala. Am adus un jucator care sa acopere banda dreapta, in ideea ca pe Balasa o sa incercam sa-l folosim mai mult in centrul terenului, fiind un jucator masiv. Balasa are numai doua saptamani la echipa si mai are de recuperat foarte multe lucruri, plus ca au fost sase luni in care el a jucat foarte putine meciuri la echipa la care a fost imprumutat in Italia."

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Despre meciul cu FC Voluntari, Reghecampf a afirmat ca isi doreste sa foloseasca o echipa ofensiva, cu jucatori capabili sa desfaca apararea aglomerata a oaspetilor.

"Avand in vedere ca jucam duminica acasa, ne dorim foarte mult sa aliniem un 11 ofensiv, cu jucatori care sa poata sa deschida apararea aglomerata a celor de la Voluntari si pentru acest lucru avem nevoie de jucatori de banda care sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere fizic. tinem cont de fiecare detaliu si incercam sa alcatuim echipa cea mai buna. Gnohere are si el probleme cu pregatirea.

A venit cu o mica entorsa, a trebuit sa faca recuperare o saptamana cu staful medical. Boldrin este in continuare un jucator foarte important pentru noi. Pana duminica seara o sa ne gandim foarte bine la formula de joc pe care o vom trimite pe teren. si el si Achim sunt doi jucatori ofensivi, foarte buni. Putem sa profitam foarte mult de loviturile pe care le bate Ricky, dar inca ne gandim. S-ar putea sa jucam cu un singur mijlocas defensiv. Vom analiza foarte bine echipa din Voluntari, ne vom uita la meciul pe care l-au jucat la Craiova", a spus antrenorul stelist.

Partida Steaua- FC Voluntari se va disputa, duminica, de la ora 20.30, pe Arena Nationala, in etapa a XXIII-a a Ligii I.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si