Intrebat, vineri seara, la plecarea din Ministerul Justitiei, ce regrete are, Florin Iordache a spus ca regreta ca nu a existat o mai buna comunicare: "Regret ca trebuia o mai larga comunicare. Din punctul meu de vedere, s-au facut demersuri normale, constitutionale si aceste demersuri trebuiau facute printr-o mai buna comunicare".

Ministrul demisionar al Justitiei a mai sustinut ca a fost "in strada" si ca oamenii nu stiau la ce se refera cele doua acte normative adoptate de Guvern.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am fost in strada si oamenii nu stiau demersurile care sunt si la ce anume se refera legile", a spus Iordache.
 

Intrebat daca a fost la manifestatiile din Piata Victoriei, Iordache a raspuns:" Da, intamplator am fost, pentru ca am vrut sa vad care este perceptia oamenilor.

Sunt oameni nemultumiti, fara indoiala, de aceea am si hotarat sa-mi dau demisia. Nu este normal in acest moment sa avem Romania rupta in doua, cu doua mitinguri- unul in Piata Victoriei, altul la Palatul Cotroceni, oameni care scandeaza si foarte multi dintre ei nu au citit continutul actelor normative".

Florin Iordache a anuntat, joi, ca demisioneaza din functia de ministru al Justitiei, desi toate initiativele asumate cat a fost in aceasta functie sunt ”legale si constitutionale”.

”De cand am venit la Ministerul Justitiei, mi-am propus si am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente si destul de sensibile. Asa cum ati vazut si dumneavoastra, toate initiativele asumate sunt legale si constitutionale. Proiectele propuse s-au aflat in dezbatere publica, organizata de Ministerul Justitiei, iar acum sunt in dezbatere parlamentara. Cu toate acestea, pentru opinia publica nu a fost suficient, drept pentru care am hotarat sa imi inaintez demisia din functia de ministru al Justitiei ”, a sustinut Iordache


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si