El este Costi. Si are o poveste impresionanta. Ceva asemanator cu a unui un star de cinema.

-L-am vazut puiut era plin de rani pe picioare....Problemele lui medicale au fost grave. Avea o fractura de bazin si ambele labute din spate erau rupte!...

De aici povestea devine si mai interesanta...Iar

cariera lui Costica se apropie de momentul culminant!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

-A fost vedeta galei aniversare Kola Kariola 3 ani! A fost tinut in brate de mai multe vedete autohtone...Iar apogeul ll va atinge pe 21 martie din punctul meu de vedere unde Costica va urca pe scena alaturi de Cesal Millan!

"Salut, Bucuresti! Sunt Cesar Millan si sunt super incantat a fiu in orasul vostru frumos cu noul meu show ....Once upon a dog 2017

Va invit sa calatoriti alaturi de mine prin toate etapele vietii unui caine pentru a creea o povesti frumoase si relatii fericite intre omaneni si cel mai bun prieten al lor!"

Inainte sa-l vedem pe Cesar pe scena ne-am bucurat si de vizita impresarului acestuia chiar aici la Redactia Stirilor Kanal D.

"Sunt Roman si m-am nascut in Romania si a fost pentru mine o dorinta mare si am fost foarte bucuros ca l-am convins sa introduca si Bucurestiul in acest mare turneu european"

Luna viitoare Cesar Millan ne va oferi un spectacol de exceptie iar o parte din bani ii va dona pentru animalele salvate pe care le vedeti la rubrica Salvam Suflete, numai aici la Kanal D!

"Pe 21 Martie va asteptam la Sala Polivalenta unde eu voi fi pe scena si il voi provoca pe Cesal Millan care nu poate sa ma convinga sa fac nimic pentru ca sunt un lenes si fac doar ce vreau eu!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si