Focul s-a dezlantuit azi-noapte. Biserica de lemn, ascunsa intre copaci, ar fi ajuns scrum daca cineva n-ar fi zarit lumina. "Ce se intampla daca ardea toata biserica si cu toata vegetatia care este aici? Era o tragedie. Niciodata sa nu va puneti aceasta intrebare. Pai nu putem sa nu ne-o punem de vreme ce se putea produce o tragedia in seara aceasta.

Noroc ca pompierii au venit prompt.", spune preotul Claudiu Banu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Facuta complet din lemn si tratata cu un ulei special, inflamabil, biserica de lemn Sfantul Mina se putea transforma in doar cateva minute intr-o torta. Focul se pare ca a pornit din acest punct.

Preotul paroh sustine ca la miezul noptii ar fi trebuit sa tina slujba aici. Cine ar fi vrut sa vada lacasul de cult arzand... Nimeni nu stie deocamdata. "A dat-o cu motorina! Uitati ca miroase a carburant! A dat-o cu carburant", spun anumite voci.

Politistii au declansat o ancheta si incearca sa afle daca e vorba de o mana criminala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si