Legea de aprobare a OUG 14 a primit 292 de voturi "pentru", iar un deputat s-a abtinut: Victor Ponta. Alti trei parlamentari au fost prezenti in sala, dar nu si-au exprimat nicio optiune: Mara Mares (PNL), Natalia Intotero (PSD) si Vasilica Radu Costin (PSD).

Fostul ministru al Justitiei Florin

Iordache a votat in favoarea Legii de aprobare a OUG 14, potrivit votului electronic, inregistrat pe site-ul Camerei Deputatilor.
In cazul Legii de respingere a OUG 13, 291 de deputati au votat in favoarea ei, iar trei deputati s-au abtinut: Victor Ponta (PSD), Steluta Cataniciu (ALDE) si Alexandru Baisanu (ALDE). Social-democratul Vasilica Radu Costin a fost in sala, dar nu a votat. Si Florin Iordache a votat in favoarea respingerii OUG 13.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La ambele voturi, PMP a votat "pentru", desi, luni, in Senat, Traian Basescu si-a instructat parlamentarii sa se abtina de la vot.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a lipsit de la ambele voturi.

Luni, in Senat, legea de respingere a OUG 13 a primit un singur vot impotriva, de la senatorul PSD Ecaterina Andronescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si