Din tanara frumoasa, cu zambet larg si multa pofta de viata, Silvia a devenit captiva intr-un trup bolnav, sleit de puteri. Mama ei o hraneste, o spala si o ajuta sa-si miste trupul.

Cum a ajuns sa-si traiasca tineretea pe un pat de spital? Totul a inceput in anul 2010. Silvia era studenta in anul intai la Facultatea de stiinte politice din Cluj, iar dupa ultimele examene a plecat cu colegii in vacanta.

De acolo s-a intors alt om.

"La cateva zile imi zice am o pata rosie, ma doare piciorul. Am zis ca a muscat-o ceva tantar, am dat-o cu spirt", spune Maria Serban, mama bolnavei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa ce i-a disparut pata de pe picior, fata a inceput sa se simta rau.  "Ne-am dus la medic, i-am zis, i-a facut ceva analize si au zis ca probabil e pe baza de stres. Am intrebat daca are restante, le-am zis ca nu are restante..."

, continua mama pacientei povestea.

Medicii din Romania nu au reusit sa ii puna un diagnostic asa ca familia a cerut parerea specialistilor de peste hotare. In Ungaria i s-a spus ca ar avea boala Lyme, dar simptomele au indicat si alte afectiuni. De atunci, familia ei traieste un adevarat calvar.

O sansa spre vindecarea partiala ar avea doar la un centru neurologic din Viena.,

dar costurile ajung la 30.000 de euro- bani pe care familia nu ii are. In ajutorul ei se organizeaza un spectacol caritabil, care va avea loc maine. "Vor veni artisti din Bucuresti dar si din Cluj, avem si invitati surpriza. Daca fiecare om ar veni si ar dona 20 de lei ar conta foarte mult", ne spune Codrut Moldovan, un organizator de spectacole care s-a implicat in acest caz.

Daca doriti sa contribuiti la ajutorarea Silviei, puteti dona in conturile:

Serban Maria

Cont Euro: RO51BTRLEURCRT0216845801
Cont Lei:RO04BTRLRONCRT0216845801


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si