N-a scapat de la circ si nici nu-i arde de cascadorii! Cu toate astea, motociclistul din imagine conduce parca LEGAT LA OCHI! Imaginile de supraveghere il surprind incercand sa vireze stanga:

Masinile trec, iar el asteapta ce-asteapta  pana isi pierde rabdarea! Se asigura ca pe banda 3 e liber si accelereaza! N-apuca sa treaca si ii iese in fata unui sofer care n-apuca sa franeze!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Impactul ii propulseaza casca la metri distanta! Desi nu parea sa dea semne de viata, motociclistul se ridica incet. Speriat, conducatorul masinii care l-a lovit ii aduce ii aduce casca si suna la 112.

Si altii sar in ajutor! Dupa cateva minute ajunge ambulanta care il preia pe barbatul de 53 de ani. S-a lovit la cap, dar din fericire este in afara oricarui pericol. Politistii de la Rutiera fac o ancheta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si