Diana Burdiman locuieste singura alaturi de cei doi copii dupa ce sotul a plecat la munca in strainatate. De acest lucru a profitat un tanar in varsta de 17 ani care a intrat peste tanara mama intr-o dimineata la ora sase, dupa ce a spart geamul, relateaza Vremea Noua.

Agresorul a inceput sa o loveasca pe femeie cu pumnii si picioarele si sa rupa hainele de pe ea. Totul, sub privirile ingrozite ale celor 3 copii, care plangeau si tremurau. Norocul Dianei a fost ca fiul cel mare, in varsta de 9 ani, a fugit sa ceara ajutorul. Agresorul s-a speriat atunci si a rupt-o la fuga.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia le-a spus politistilor ca nu il cunoastea pe agresor si ca nu avea nicio legatura cu el. Ea se teme acum pentru viata ei si a copiilor, dupa ce agresorul a fost lasat in libertatea.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si