La Valcele, in judetul Covasna, la carnatul de porc se pune si palinca, iar cand gospodinei i-e lene sa pregateasca mancare, sotul face repede un gratar.

Fie drumul cat de lung si vremea cat de rea, dobrogenii nu fac foamea. Au aratat ca stiu sa pregateasca nu doar saramura si bors de peste, ci si toba, tochitura si carnati de porc.

Si asta mai ales c-au avut ajutor de la lautari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

De la competitia gastronomica nu s-au dat in laturi nici militarii. Au venit tocmai din Ungaria ca sa ne arate cum pregatesc ei carnea de porc.

Cei mai bucurosi de abundenta de bunataturi au fost, desigur, spectatorii.

Amar le-a fost doar drumul pana la festival: plin de gropi, de nici n-ai cum sa le ocoloesti pe toate.

Concursul de la Baile Balvanyos este deja unul cu traditie, iar cele mai bune echipe din competitie, vor participa la festivalul similar care se desfasoara in Ungaria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si