El este unul dintre oamenii care au intrat in ambasada si a luat ostatici toti angajatii pe care i-a gasit la munca. Este unul dintre scenariile de lucru ale SRI, care a dorit sa-si testeze ofiterii. Asa ca imediat au venit la fata locului, zeci de trupe pregatite de asalt.

Inarmati pana in dinti si echipati tot asa ofiterii antitero patrund in cladirea in care se afla ambasada. Sunt momente de maxima tensiune, teroristii pot fi spontani, conform scenariului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa acest moment critic, trupele decid sa intervina. Se suie pe blocul ambsadei, se leaga de corzi si coboara pe bloc. Alta solutie pentru o astfel de situatie nu exista. In cele din urma situatia este salvata.

Nu va ganditi insa ca acesta a fost singurul exercitiu la care au fost supusi ofiterii. In timp ce in ambasada erau luati ostatici, afara era alerta cu bomba.

Au fost adusi chiar si cainii speciali antrenati pentru a verifica situatia. Locatia aleasa nu este intamplatoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si