"Poate ca am defecte, probabil si ceva calitati, insa in niciun caz n-am o relatie cu alcoolul. Ne intalnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg ca ne-am intersectat, doar ca ceea ce sustin unii sunt exagerari, iar plasarea lui Reghecampf Laurentiu la <locul faptei> este o minciuna. Daca toti barbatii ar bea cat beau eu, producatorii de bauturi alcoolice ar fi in insolventa. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele", a afirmat Stoica, intr-o postare pe contul lui de Facebook.

Finatatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca directorul sportiv Mihai Stoica s-a imbatat, la Zurich, inaintea partidei pe care echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu formatia elvetiana in Liga Europa." Are si el o trauma, MM nu si-a revenit" dupa inchisoare, a declarat Becali.

Incidentul a avut loc in hotelul in care era cazata delegatia Stelei la Zurich, in timpul zilei de 3 noiembrie 2016, in care a avut loc meciul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Stiu ce s-a intamplat acolo, am stiut de a doua zi. Nu a fost implicat Reghecampf in episodul ala. A fost implicat MM. Laurentiu a stat pana pe la ora unu, doua, apoi au plecat. Dupa care am inteles ca MM ar fi baut in camera si nu a mai venit nici la meci. Nu Reghe a fost implicat si nu are nicio legatura cu jucatorii.

Jucatorii nici nu erau la masa, erau in camera si dormeau cand s-a intamplat. Daca era si Reghe implicat era grav", a declarat Becali la Sport.ro.

Becali a precizat ca nu se pune problema sa-l dea afara pe Stoica de la Steaua, deoarece acesta l-a ajutat cat a fost in inchisoare, iar Steaua si-a continuat activitatea cu succes.

Prosport.ro a scris, luni, ca la incidentul de la Zurich au mai participat antrenorul Laurentiu Reghecampf si alte doua persoane. Potrivit sursei citate, cei patru au facut galagie, au spart pahare si sticle, iar conducerea hotelului a intentionat sa evacueze delegatia Stelei din hotel, scandalul fiind aplanat in cele din urma.

Steaua a remizat, scor 0-0, la 3 noiembrie 2016, cu FC Zurich, in etapa a patra a Grupei L a Ligii Europa.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si