"Daca esti barbat si deja stii cum arata zambilele, lalelele, trandafirii sau freziile, e clar ca esti pregatit de 1 si 8 Martie. Cum aceste sarbatori atat de frumoase ne bat la usa, haideti sa vedem cat ne costa sa ne facem doamnele si domnisoarele din viata noastra mai fericite."

La 15 kilometri de Capitala aceasta sera poate fi un paradis al barbatilor in cautare de flori. Cat vezi cu ochii sunt numai rasaduri si ghivece, iar curcubeul petalelor e garantat sa fure ochii oricarei reprezentante ale sexului frumos.
 
Liviu Titiliuc, proprietar sera: "De exemplu, american crinul e pentru inmormantare, trandafirul alb e pentru nu stiu ce. Nu exista, dom'le, floarea are frumusetea ei si fiecare floare e deosebita prin felul ei de a fi."

Evident, cand numarul buchetelor necesare il depaseste pe cel al degetelor de la maini, intervine o oarecare problema: pretul. Proprietarul serei promite, insa, ca niciun barbat nu va da faliment dupa aceste doua zile de sarbatoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Liviu Titiliuc, proprietar sera: "Zambila in ghiveci e 4 lei, un rarunculus e 5 lei, o primula e 2 lei, un cyclamen e 8 lei, destul de frumoase."

Cu alte cuvinte, v-ati putea incarca bratele de flori cu cel mult 100 de lei. Si aici includem si ziua de 8 martie.

Alina, inginer horticultor florarie: "Acestea sunt primule, sunt cele de sezon, de primavara.
Orhideele, si acestea pot fi oferite in perioada aceasta, mai ales buragiara, ca e rosie mai ales."

Daca bugetul va permite sau vreti cu adevarat sa impresionati, florariile au si ele oferte pentru toate gusturile. Dar, mai ales, pentru toate buzunarele.

Alina, inginer horticultor florarie: "Ceva mai unic, sa zic asa, orhideea Vanda Yano, cea mai spectaculoasa orhidee."

Ca sa intelegeti de ce aceasta floare costa nu mai putin de 280 de lei, atunci va spunem ca este singura care poate supravietui fara sa stea in pamant. Este suficient bolul de sticla in care este livrata si ceva apa, din cand in cand.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si