UPDATE: Omul de afaceri Vasile Turcu a murit la Spitalul Floreasca dupa tentativa de sinucidere. Surse medicale din spital au confirmat moartea afaceristului, noteaza cei de la sport.ro. Conform sursei citate, informatiile care vin din interiorul spitalului Floreasca sunt contradictorii. Unele cadre medicale afirma ca omul de afaceri a murit, altele spun ca se afla intubat si in stare extrem de grava. 

Sursele judiciare au precizat ca Vasile Turcu a fost gasit de o persoana din familia sa, dupa ce a incercat sa se spânzure.

Vasile Turcu a fost dus la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii incaearca sa il resusciteze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvânt al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat pentru News.ro ca Vasile Turcu este in Sectia de Terapie Intensiva, in stop cardio-respirator, resuscitat.

Politia Capitalei a deschis in acest caz un dosar.  

" In urma cu aproximativ o ora, Politia a fost sesizata cu privire la un barbat care ar fi avut o tentativa de suicid. Acesta a  fost preluat de catre un echipaj de salvare şi transportat la spital.

in acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectueaza cercetari in vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs evenimentul ”, a precizat Politia Capitalei.

Omul de afaceri Vasile Turcu, in varsta de 62 de ani, şi-a vândut, in martie 2011, catre Nicolae Badea toate actiunile detinute la clubul de fotbal Dinamo, retragandu-se astfel oficial din actionariatul echipei din Stefan cel Mare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si