Primarul localitatii Butea, din Iasi, nu se poate obisnui ca tanara lui sotie a murit si incearca sa afle cu disperare care este cauza decesului.

Au trecut mai bine de doua saptamani de cant tanara mama a trecut la cele vesnice, iar vaduvul ei a trimis in Italia probe biologice, in incercarea disperata de a afla adevarul, scrie bzi.ro.

Moartea sotiei si a tatalui sau l-au marcat definitiv si primarul cauta raspunsuri.
Luiza Anti era o tanara frumoasa, pe care Dumnezeu o binecuvantase cu un baietel, insa a murit intr-un mod misterios, la fel ca socrul ei.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii au cautat fiecare colt al casei, au fost luate mai multe piste in calcul, insa nu s-a aflat nimic concret. Varianta sinuciderii atat a tatalui primarului, cat si a sotiei acestuia este exlusa in totalitate de catre familie.

 

"Cautam in continuare raspunsuri. Am trimis deja in Italia cateva fire de par de-ale Luizei, luate de pe peria cu care s-a pieptanat in ziua in care a ajuns la spital si fire luate cat timp ea era la spital. Vor ajunge intr-un laborator. Am inteles ca se pot face teste si se pot afla mai multe aspecte. Iau in continuare in calcul varianta unei culpe medicale.

Combinarea mai multor medicamente si anestezia cred ca au afectat-o foarte mult. Nu ma voi lasa pana nu aflu ce s-a intamplat cu ea si cu tata", a declarat Anton Anti, primarul comunei Butea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si