Este 17 iulie 2013. Telefonul lui Vasile Turcu suna fara oprire. Fostul actionar de la Dinamo raspunde. Primeste o veste tragica despre un prieten drag...

Nae Niculae a fost actionar la Dinamo, apoi a preluat echipa de fotbal din Stefanesti. Prietenia cu Vasile Turcu nu s-a limitat insa la sport.

Legatura dintre cei doi era una foarte puternica. Vasile Turcu a venit imediat ce a aflat. Din pacate, prietenul sau nu a mai putut fi salvat!

Iata-l chiar la locul tragediei, privind inmarmurit spre masina de lux a prietenului sau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Vasile Turcu vorbise la telefon cu Nae Niculae chiar in ziua tragediei.

O alta lovitura pentru Vasile Turcu a fost incarcerarea fostului presedinte executiv de la Dinamo, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai!

Fotbalul nu s-a incheiat dupa fluierul arbitrului. Cristi Borcea si Vasile Turcu au ajuns in fata procurorilor pentru a da explicatii legate de afacerile din jurul echipei Dinamo Bucuresti.

Dupa condamnarea din Dosarul Transferurilor, prietenul lui Vasile Turcu a mai primit o lovitura. O noua pedeapsa de 3 ani in cazul mituirii unei judecatoare.

Cristi Borcea: "Domnul Turcu este cel care care investeste si le face aceasta bucurie pentru a fi pe primul loc!"

Banii investiti la Dinamo au fost printre motivele care l-au adus pe Vasile Turcu la DNA! Priviti-l zambind in fata Parchetului.

Face orice pentru a demonstra ca e

In 2013, anul in care isi pierdea viata Nae Niculae, trecea in nefiinta o alta figura marcanta pentru Dinamo. Vasile Ianul a fost presedinte al clubului din Stefan cel Mare. Mai multe transferuri suspecte l-au adus in situatia de a fi arestat preventiv de 2 ori. A spus adio fotbalului si vietii dupa o lupta grea cu boala. 10 zile a fost in coma inainte de a-si da ultima suflare!

Legatura celor 4 oameni ajunsi in situatii extreme este clubul Dinamo. Fiecare dintre ei si-a marturisit dragostea pentru echipa cu orice ocazie avuta!

"Eu sunt un tip foarte puternic si cu cat ma injura mai mult, cu atat Dinamo va castiga mai mult!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si