Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, barbatul ar fi incercat sa o violeze pe copila de opt ani, fiica unor vecini, in locuinta sa din localitatea Falciu.

Fata a fost luata de catre vasluianul de 64 de ani din fata portii casei parintilor, unde se juca cu alti copii, dupa ce a ademenit-o cu dulciuri. Ajuns cu fata in casa sa, barbatul a dezbracat-o, insa, in acel moment, in locuinta au intrat parintii copilei, indrumati de catre copiii cu care fiica lor se jucase.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alertati de catre parintii fetei, politistii au intervenit si l-au retinut pe barbatul de 64 de ani.

”in urma sesizarii primite, politistii Sectiei 5 Murgeni fac cercetari sub coordonarea Parchetului Judecatoriei Bârlad pentru tentativa de viol”, a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.

Barbatul acuzat ca

a incercat sa o violeze pe fata va fi prezentat Judecatoriei Bârlad, cu propunerea de arestare preventiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si