Eugenia Manole a suferit mult in ultimii ani, iar durerea pierderii fiicei sale, dar si dorul de nepotul sau pe care nu l-a mai vazut de aproape 7 ani, au imbolnavit-o pe femeie. Batrana a murit sambata seara intr-un spital din Ploiesti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imediat, rudele au inceput demersurile pentru inhumare, incercand sa-i respecte ultimele dorinte: sa fie dusa la capela unde a fost si fiica ei si sa fie inmormantata cat mai aproape de aceasta. Se stia ca Eugenia Manole nu va putea sa fie ingropata in acelasi loc cu Madalina, pentru ca locul de veci este pe numele lui petru Mircea, fostul sot al artistei. Insa, familia Manole are in acelasi cimitir un loc de veci, asa ca acolo au fost facute pregatirile pentru inmormantare.

Dupa slujba de inhumare de la capela “Sfanta Treime”, cortegiul funerar a pornit spre cimitir.

Numai ca, in fata lacasului, oamenii au avut parte de o surpriza. Masina funerara nu a fost lasata sa intre in cimitir, iar administratorul a iesit spunand ca in actele lui nu figureaza numele Eugenia Manole. Dupa cateva momente de panica, in care lumea din cortegiu incepuse sa discute din ce in ce mai aprins si lucrurile pareau ca se vor precipita, lucrurile s-au rezolvat.  

Masina mortuara a putut sa intre in cimitir, iar la cererea rudelor, aceasta s-a oprit pentru cateva minute langa cripta Madalinei.

Acolo au urmat alte momente emotionante. O batrana, aflata chiar langa crucea artistei a strigat: "Uite, fata draga, a venit mamica ta la tine". Apoi, Ion Manole, cu miscari grele s-a intreptat spre poza fiicei sale aflate pe monumentul funerar si a sarutat-o plangand.  Abia dupa aceea, masina cu sicriul mamei Madalinei si-a continuat drumul spre mormant. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si