Judecatoarea Geanina Teodorovici, fosta Terceanu, a recunoscut in fata instantei ca a luat mita 220.000 de euro de la fratii Ioan si Victor Becali, dar si de la un fost actionar dinamovist, pentru a-i scoate basma curata in celebrul "dosar al transferurilor". In toamna, Curtea de Apel a condamnat-o pe Teodorovici la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru luare de mita, dar decizia nu este definitiva.

Recent, in asteptarea ultimei cai de atac a sentintei, judecatoarea a primit o veste buna, scapand de controlul judiciar sub care se afla de cateva luni.
Din banii primiti ca spaga, pe care tribunalul a decis ca vor fi confiscati din conturile femeii, Teodorovici si-a achizitionat un apartament cu trei camere intr-o zona buna a Capitalei. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si