De data aceasta, este vorba despre un manual de religie de clasa a III-a, care contine informatii despre razbunarea si actiunile lui Dumnezeu, care ii pedepseste pe cei care fac fapte rele.
Pana la revizuirea manualelor de religie, promisa de mai marii Bisericii, elevii continua sa invete de pe manuale care contin informatii controversate si lectii care risca sa ii afecteze emotional. intr-unul din manualele de religie pentru clasa a III-a, elevii au parte de invataturi si judecati de-a dreptul socante.

in manualul de Religie, cultul ortodox, la lectia "Moise, de la robie la libertate" elevii afla cat de razbunator poate fi Dumnezeu.

„Ca sa-l determine pe faraon sa-i elibereze din robie pe evrei, Dumnezeu a trimis asupra egiptenilor zece pedepse foarte grele”: a transformat in sange apa raului Nil, a acoperit cu broaste tot pamantul Egiptului, au aparut tantari peste tot, a umplut casele si pamantul egiptenilor cu tauni, au murit de foame multe vite, au aparut rani si bube pe oameni si pe vite, a trimis grindina, apoi lacuste care au distrus totul, a trimis intuneric peste Egipt, a ucis pe primii baieti nou-nascuti in familiile egiptenilor, iar pedeapsa care l-a lovit "direct in inima" pe faraon a fost sa ii omoare fiul care ii urma la tron”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si