Simona Iov si Elena Capitanita au fost casatorite cu doi cetateni straini, una in Belgia, iar cealalta in Italia. Din cauza problemelor, ambele au decis sa se desparta de soti, care le agresau si abuzau. Intoarse in tara, cu copiii, s-au trezit ca au fost acuzate de rapire internatioanala de minori.
 

" Ma aflu intr-o situatie extrem de dificila.

Am o fetita de un an si jumatate care s-a nascut in Belgia. Din cauza certurilor continue si a consumului exagerat de alcool al fostului sot, am decis de comun acord cu el sa vin în tara cu fetita. El ne-a spus sa plecam pentru ca nu o sa se schimbe niciodata. Eu am fost de acord sa nu merg sa fac plangere la politie pentru a nu-i creea probleme pe teritoriul Belgiei. Am venit acasa si m-am dus la un mediator ca sa fiu sigura ca ajungem la o întelegere, dar el mers la politie în Belgia si a reclamat ca am plecat cu fetita fara acordul lui. El este plecat 18-20 de ore in fiecare zi de acasa si l-am intrebat cum o sa aiba grija de copil, iar el mi-a spus ca mai bine angajeaza o bona decat sa o lase cu mine.
Pana la urma, autoritatile din Belgia i-au încredintat lui copilul. Fetita este acum la mine pentru ca am deschis si eu un proces in Romania prin care ma judec pentru custodia copilului"
, a povestit Simona Iov, pentru bzi.ro.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Elena Capitanita a dezvaluit ca initial si sotul ei fusese de acord sa vina cu copiii in tara, dar apoi a fost acuzata de rapire internationala de minori. Dupa un proces care a avut loc la Curtea de Apel Bucuresti, magistratii au deci ca minorii sa fie incredintati tatalui italian.

"Este o decizie gresita pe care au luat-o domnii judecatori care au citit doar deciziile finale si nu au judecat dupa probele aduse. Am incredere insa ca pana la urma se va face dreptate pentru ca exista si judecatori corecti in Romania. Copiii mei sunt cetateni romani si au fost crescuti in spirit crestin, dar daca se intorc in Italia la tatal lor, ar putea ajunge bolnavi mintal pentru ca vor fi despariti de mine, iar eu sunt singura care a avut grija de ei pana acum. Tatal lor nu s-a interesat de ei, nici macar nu locuiam impreuna in ultimii ani cat am stat acolo, el a trait cu alte femei si ne-a abandonat", a povestit ieseanca Elena Capitanita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si