P rofesorii de la Londra au vazut in romanul de 16 ani un adevarat talent, lucru confirmat chiar de directorul Colegiului Purcell, Stephen Yeo. Acesta preciza in scrisoarea oficiala adresata parintilor lui Octavian: “Membrii comisiei au fost extrem de impresionati de prestatia lui Ioan-Octavian si, la recomandarea lor, sunt incantat sa ii ofer un loc la Colegiul Purcell, combinat cu o bursa.”  

Performanta brasoveanului este extrem de rara, in conditiile in care, de regula, statul britanic asigura pentru studentii din afara granitelor aproximativ doua treimi din bursa. Iar Octavian este al doilea roman din istoria Colegiului Purcell din Londra care a obtinut o bursa de studiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Octavian Parlea este un licean care a implinit 16 ani luna trecuta. Canta la vioara de la 7 ani si este premiant al mai multor olimpiade nationale de vioara si castigator al mai multor competitii nationale si internationale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si