“Am un tata extraordinar si ii multumesc lui Dumnezeu! Am renascut. Ma rog in fiecare zi si le multumesc oamenilor. In fiecare dimineata, ii iau la rand si le multumesc, incepand cu Dumnezeu, cu oamenii, cu toata lumea care m-a ajutat.

Sunt alt om si sunt schimbari. Ti se schimba prioritatile. Vezi lucrurile altcumva”, a declarat Patricia Teicu la emisiunea pe care Catalin Maruta o prezinta la ProTv.

De acum inainte, Patricia vrea sa dedice mai mult timp copiilor si familiei, care au nevoie de toata dragostea ei. 
"Acum o iau mult mai usor. Ma gandeam ca fac totul pentru familie, dar ei au nevoie de dragoste. Nu i-am vazut 3 luni. Lucrez fara stres si fara panica. O sa dedic mult mai mult timp copiilor mei. Cand am aflat prima oara diagnosticul a fost soc. M-am simtit goala in fata lui Dumnezeu. Esti fericit cand esti sanatos si sa fii cu cei dragi”,  a mai spus Patricia. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sursa foto: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si