"Fructe as vrea sa mananc, mere si banane. N-am mai mancat de foarte mult timp. Nu imi amintesc”, spune fetita.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cand ati aruncat ultima oara la gunoi bananele uitate pe masa? V-ati gandit vreodata ca exista copii pentru care sa manance fructe macar o data pe saptamana e doar un vis greu de implinit?

Ei sunt Mariana, Gabriela, Ovidiu si Edi, cei sunt patru copii, parasiti de tata, pentru care o hala dezafectata inseamna acasa. Peretii netencuiti din beton si podeaua acoperita cu cateva covoare rupte nu ofera nici pe departe caldura unui camin primitor. Lemnele sunt putine, iar hainutele groase lipsesc din dulapurile aproape goale.

Familia nu are baie, asa ca cei mici se spala in lighean. De cele mai multe ori...

cu apa rece. De parca viata nu e destul de nedreapta cu ei, familia a trecut de curand printr-o tragedie. Baiatul cel mare s-a prapadit in urma cu o luna. Avea doar 14 ani. 

„Sanatate sa le dea Dumnezeu sa se duca, sa poata sa lupte. Ca daca n-au sanatate, degeaba”, spune mama.

Mama munceste cu ziua si castiga in jur de 50 de lei pe saptamana.

Lor li se adauga 900 de lei, alocatiile copiilor, insa banii nu ajung. Fetele merg la scoala, iar baieteii la gradinita. Au nevoie de hainute, incaltaminte, rechizite, lemne pentru foc, dar mai ales de alimente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si